Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Orosz interkontinentális autópálya

0

Akár fegyverekről, tankokról, akár építészeti projektekről van szó, az oroszok sohasem gondolkodnak kicsiben. Ezt bizonyítja a legújabb tervük is, miszerint megépítenének egy autópályát Londontól egészen az Egyesült Államokig.

 

A tervek szerint tehát egy olyan közúti kapcsolatot hoznának létre, amely a glóbusz 80%-át foglalja magában. Amint a térképen is láthatod, Londontól indulna, és meg sem állna egészen New York-ig.

A hálózat végigmenne Kelet-Európán, Szibérián, Kamcsatkán majd pedig Alaszkán keresztül, Kanadán átvágva jutna el az Államokig.

Orosz interkontinentális autópálya

Első pillantásra azt mondhatjuk, hogy ezt a projektet lehetetlen megvalósítani, hiszen nehéz lenne meggyőzni az összes érintett nemzetet, és különben is egyszerűen túlságosan hosszú szakaszról van szó. Ugyanakkor, ha a Transzszibériai vasútvonalat sikerült megépíteni, akkor miért is ne sikerülne ezt is?

Az biztos, hogy egyfajta államközi, „intercivilizációs” projektként közelebb hozná egymáshoz az embereket. Persze számos logikus kérdést lehetne feltenni azzal kapcsolatban, hogy valóban szükség lenne-e egy ilyen autópályára.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy most Oroszországról beszélünk ahol, ha egyszer a vezetők (Putin) fejükbe vesznek valamit, annak aligha lehet ellenállni…

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «