Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Oroszlán ketrec nélkül

0

Az új távlatokban gondolkodó, új utakat kereső PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT jóval több mint egy egyszerű stílusgyakorlat. Egy ilyen modellnek murvás talajon, magas sárban és hóban ugyanúgy helyt kell állnia, mint az úttalan, sziklás utakon.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT

Ezért a márka komoly múltra visszatekintő partnere, a négykerékhajtású átalakításairól ismert DANGEL cég 4×4-es hajtásrendszere került a modellbe. A PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT hasmagasságát 80 mm-rel megemelték, minek köszönhetően a legtöbb akadályt gond nélkül veszi.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT
Amikor maga mögött hagyja a város fényeit, a PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT bizton számíthat a szélvédő felső részén elhelyezett LED-sor segítségére. Ilyenkor egy 1,35 m széles, egyenes alapon 2 sorban elrendezve összesen 100 db LED gondoskodik az összesen 300 W erejű megvilágításról.
És mivel az igazi kalandok sokszor csak napnyugta után kezdődnek, a PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT tetejére egy Overland típusú sátor is került, az Autohome márkától.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT
A sátor nagyon könnyen felállítható: egyetlen mozdulattal kihajtható a vezető által könnyen elérhető, tetőrudakon elhelyezett tartójából. A City Crash Test szabványnak igazoltan megfelelő tetőrudak opciós felszerelésként rendelhetők és mindenféle rakomány szállítására alkalmasak. A sátorbontás végén már csak a kihúzható létrát kell a helyére illeszteni. Nem kell tehát cövekekkel bajlódni, a tetőn minden készen áll a sátrazáshoz!

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT
A sátor vászna kifejezetten a PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT-hez készült. PEUGEOT feliratú anyag ugyanolyan mintázatú, mint maga a show-car.
A matracot ugyanolyan sárga díszöltéses szürke textilhuzat borítja, mint az üléseket. Kompakt méreténél fogva, félbehajtva kényelmesen elfér az összehajtott sátor belsejében is. A belső tér kényelméről alcantara szegéllyel és szintén sárga öltésekkel díszített párnák gondoskodnak.
A nap végeztével így a PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT egy barátságos, pihentető menedékhellyé alakítható.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT
Másnap hajnalban aztán már a PEUGEOT eM02 FS Powertube terepbringa nyergéből élvezhetők tovább a kalandok…
Az elektromos rásegítésű kerékpár már az oroszlános márka következő generációs e-bikejait vetíti előre. A vázba épített kompakt akkumulátornak köszönhetően kifejezetten áramvonalas és könnyed benyomást kelt.


Dupla felfüggesztése sokoldalú használatot tesz lehetővé, így ideális partnernek bizonyul az erőt próbáló hegyi utakon.
Használat után a kerékpár a szerszám nélkül leszerelhető vonóhorgon kialakított tartóelemre rögzíthető. A mattfekete csomagtérajtó előtt ha lehet, még jobban érvényesül a kerékpár – a modell több pontján is megjelenő sárga elemeket idéző – eloxált szaténfényű sárga színe.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «