Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ötcsillagos kempingautó

0

Sikeresen kombinálja a durva megjelenést az üzleti osztályú enteriőrrel a PSV által készített Finetza, amely India első kibővíthető lakóautója.

Finetza lakóautó

A szürke metálmonstrum egy páncélozott SUV megjelenésével felruházott téglalap alakú furgonra emlékeztet. Az alacsony padlózat és a sötét felület nem mindenki számára lesz vonzó, de a luxus lakókocsiba belépve feltárul a jármű valódi belső szépsége.

Finetza lakóautó
A Pinnacle Specialty Vehicles Finetza modelljének magas teteje és ejtett váza van, hogy növeljék a rendelkezésre álló helymennyiséget és a praktikumot.

Finetza lakóautó

A sokszögű ajtók, szögletes ablakok azt az érzést keltik, hogy sokkal inkább illenének egy páncélozott terepjáróra, mint egy kempingautóra. A letisztult kabin dizájn pedig sokkal inkább egy privát repülőére emlékeztet, mint egy guruló otthonéra. A LED okos tv-k a falakba vannak építve, kiegészítésként pedig egy házimozi hangrendszer is tartozik hozzájuk.

Finetza lakóautó

A belső tér emellett a Doubleback VW-hez hasonló hátsó modullal tovább bővíthető. A hátsó elemet mobiltelefonnal lehet kinyitni, hogy elérhetővé váljon a főhálószoba.

Finetza lakóautó
A társalgóra hajazó belsőben kényelmes, hátradönthető ülések kaptak helyet, és lehetőség van számtalan módon elrendezni a teret. A szófák és székek ággyá alakíthatók egyetlen gombnyomásra, továbbá többféle összecsukható és kihajtható asztal szolgál ebédlő-, játék- vagy íróasztalként.

 

Az elegáns falburkolat, LED hangulatvilágítás és zajcsökkentő, szigetelt ajtók a luxus érzését keltik utazás közben. Az elrendezéstől függően a Finetzaban 2-8 ember éjszakázhat: a társalgóban az ülések ággyá alakíthatók, és legalább két ember fér el a főhálóban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «