Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ötven csomós luxus

0

A Filippetti Yacht a Miami jacht show keretében mutatja be az új Centrostile design 55S jachtot az amerikai piacnak. Ragadd meg a párod és a bankkártyád és irány Miami. Az 55S minijachtot most hétvégén mutatják meg a nagyközönségnek, és akár te is megkaparinthatsz egyet.

Mini jacht

A Centrostile design designere, Davide Cipriani szerint a jacht a súly és erő tökéletes arany középútját jelenti. A 16 méteres szupergép persze a luxusjachtok jellemzőivel bír. Beach club a tengerszinten, garázs, három kabin és óriási fedélzet.

Mini jacht
A három kabinban akár hat vendég is elfér, a dekorációt pedig úgy alakították ki, hogy minél több természetes napfény jusson be a helyiségekbe. A legnagyobb hálókabin és VIP kabin dupla ággyal rendelkezik, a harmadikban pedig két-két egyszemélyes ággyal.

Mini jacht
A főfedélzeten lévő szalon osztozik a helyen a navigációs pulttal, de a kettőt el lehet különíteni egy üvegajtóval. Persze mindenki ott szeret lenni, ahol az izgalmak vannak, a kormány mellett.

 

Természetesen a hajtóművekkel sem fukarkodnak. A leendő tulajdonosnak több választási lehetősége is van, többek között a Volvo Penta IPS 1200 vagy a MAN V-8 1200 Arneson.

Mini jacht

Ha el akarod érni az 50 csomót, az utóbbira szavazz. A Volvo Penta rendszer 34 csomóval tud haladni, és azért az sem rossz. Mindenképp csak nyerhetsz velük.

Mini jacht

Mini jacht

Mini jacht

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «