Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Párizsi borkóstoló

0

Ha sikerül asztalt foglalnunk egy Michelin csillaggal rendelkező étterembe, biztosak lehetünk benne, hogy egy remek este elébe nézünk. Annál is inkább, ha az asztalunk egy párizsi hotel éttermébe szól, melyet maga XV. Lajos francia király építtetett.

Párizsi borkóstoló

A gasztronómiai program ez esetben elsősorban a különleges borokról szól. A párizsi Hôtel de Crillon, ami a lenyűgöző Place de la Concorde-on található, egy exkluzív borkóstoló programsorozatot indított.
A 12 fős csoportokat Xavier Thuizat, vezető sommelier fogja elkalauzolni a különlegesebbnél különlegesebb francia borok világába. A vendégek 5 féle bort kóstolhatnak majd végig a szálloda 40 ezer palackos gyűjteményéből, melyet ínycsiklandó fogások fognak kísérni. Az ételekről Christopher Hache, a szálloda éttermének séfje gondoskodik majd.

Párizsi borkóstoló
A programok minden este különböző tematikára épülnek majd, egy adott régió boraira vagy egy adott típusú borra koncentrálva. Fejenként 140 eurót kell majd kifizetnie a kedves vendégeknek, akik részt szeretnének venni a Xavier Thuizat vezette borkóstolón.

Párizsi borkóstoló
Az étterem rendkívül szép, 18. századi stílusban pompázik, melyet Ange-Jacques Gabriel, XV. Lajos francia király főépítésze álmodott meg. Az épületet nemrégiben felújították és múlt évben nyitotta meg újra kapuit az előkelő közönség előtt.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «