Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Pasik miniben

0

A 88. Pitti Uomo férfidivat-fesztivál alkalmából a MINI tehetséges fiatal tervezőkkel és az esemény vezetőivel karöltve életre hívta az első MINI Gentleman Kollekciót.

Fiatal tervezők, akik szembemennek a konvenciókkal és saját szakterületük professzionális képviselőivé váltak: a MINI a SuperDuper kalapkészítő, a TYG Spectacles szemüveggyártó és a Pijama táskakészítő márkák kreatív megálmodóival, valamint Alberto Premi cipőkészítővel, Paola Bottai illatszergyártóval, a Proraso csapatával és Pietro Nicolaucich illusztrátorral szimbiotikus együttműködést kötött, hogy közösen megalkossák „a MINI Clubman által ihletett MINI Gentleman Kollekciót”. A hat divat- és életmód-kiegészítő a legendás divatklasszikusok vonásait napjaink felkapott dizájn-megoldásaival egyesíti. A tervezők Olaszország pezsgő divatvilágából, a testre szabott és kézzel készített férfi kiegészítőkből, valamint a világpremierjét 2015-ben ünneplő vadonatúj MINI Clubman-ből merítették az ihletet. Az első MINI Gentleman Kollekció egy kalapból, egy pár napszemüvegből, egy pár cipőből, egy táskából, egy parfümből és egy borotválkozó készletből áll.

SuperDuper: a gentlemanek kalapja

MINI Gentlemen kollekció

Klasszikusan kerek forma, előkelő anyagok felhasználásával: a SuperDuper által tervezett kalap igazi kreatív divat-kiegészítő, amely prémium minőségű anyagokból, kézzel készült, hagyományos kalapkészítési eljárással. A kalap belsejét a MINI Clubman utastéri prémium bőrkárpitja inspirálta, a színes dupla varrás pedig ugyancsak jellegzetes MINI-vonás

MINI Gentlemen kollekció

TYG Spectacles: az gentlemanek napszemüvege

MINI Gentlemen kollekció

A napszemüvegek a férfiak elengedhetetlen kiegészítői. A TYG Spectacles napszemüveg-párja kiemelkedő minőségű acetát és szálcsiszolt nemesfém felhasználásával készült, amely egyedülállóan elegáns és sportos stílust képvisel. Elliptikus kialakítása és minimalista dizájnja a vadonatúj MINI Clubman karakterét tükrözi.

MINI Gentlemen kollekció

Alberto Premi: a gentlemanek lábbelije

MINI Gentlemen kollekció

A MINI Gentleman Kollekció lábbelije egyszerre nagyvárosi és elegáns. A cipő felső része a legfinomabb hasított bőr felhasználásával, kézzel készült, modern, ultrakönnyű talprésszel.

MINI Gentlemen kollekció

Pijama: a gentlemanek táskája

MINI Gentlemen kollekció

A MINI Gentleman Kollekció táskáját valószínűleg a „stílusos sokoldalúság” jelzővel lehetne leginkább illetni, hiszen hátitáskaként, aktatáskaként és válltáskaként is hordható. Belső kialakítása – akárcsak a vadonatúj MINI Clubman esetében – maximális tárolóhely-kapacitást biztosít. Laptop, okostelefon, napszemüveg – mindennek megvan a saját helye, miközben a neoprén és a divatos szövet kettőse mindent tökéletesen véd a külső behatások ellen.

MINI Gentlemen kollekció

 

Paola Bottai: a gentlemanek illata

MINI Gentlemen kollekció

„Ízléses, nagyvárosi és kissé titokzatos” – így írja le az olasz illatszergyártó Paola Bottai a MINI Gentleman Kollekció parfüm-illatát. A természetes aromákat távoli tájakat idéző fűszerek ízesítik, hiszen Bottai szerint a MINI gentlemanek „hagyják, hogy a részletek önmagukért beszéljenek”.

MINI Gentlemen kollekció

Proraso: a gentlemanek borotválkozó készlete

MINI Gentlemen kollekció

A borotvakés használata a borotválkozás egyik legrégebbi és vitathatatlanul legigényesebb módja – ezt minden férfi tudja. A MINI Gentleman Kollekció borotválkozó készletével az arcápolás kiváltképp stílusossá és professzionálissá válik, a klasszikus borotvapamacs, a bőrpuhító krém, a borotvahab és az aftershave balzsam használatával. A készlet csomagolását Pietro Nicolaucich olasz illusztrátor tervezte.

MINI Gentlemen kollekció

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «