fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Pehelysúlyban indul

0

A német e-kerékpár gyártó Coboc-ot mindig is a minimalizmus jellemezte. Kerékpárjaik fele fixie, és egyiken sem látszik, hogy elektromos, egészen addig, amíg közel nem hajolsz hozzájuk. Az Eurobike 2018-as eseményén visszatértek a gyökereikhez egy 500 wattos fixie-vel, ami csupán 11 kilót nyom.

Coboc One eCycle

A Coboc One eCycle a cég legelső pedálos modelljének újragondolása, amely 2013-ban az Eurobike-on elnyerte a legjobbnak járó díjat. A súlyvesztés legfőbb oka az új modellnél a kerekek, a villa, az üléstartó és a kormány szénszálas összetételének köszönhető. Ebből következik, hogy a váz maradt ugyanaz a 7020 alumínium, mint ami a márka többi egysebességűjénél is, amelyek szintén nem mondhatók nehéznek a 13,7 kilós súlyukkal.

Coboc One eCycle
Nincs piszkos lánc, mert a szénszálas téma Gates Carbon Drive-ban folytatódik, amely tisztán és csendesen tartja a járművet a forgattyútól az Ansmann motorig. A névleges teljesítménye 250 W, de akár 500 W-ra is képes felpörögni, hogy a fogaskerekek nélkül is segítségedre legyen a lámpáknál.

Coboc One eCycle
Mint minden Coboc bicikli esetében, az akkumulátor az alvázban van elrejtve, amely elég vékony ahhoz, hogy stealth elektromos biciklinek lehessen nevezni. Az aksit nem kell levenni a töltéshez: tartozik a bicóhoz egy Magsafe-style mágneses töltődugasz, amely a falból a vázba megy. A kapacitása 350 watt-óra, ami legfeljebb 80 kilométerre elegendő.
Egyelőre nem jelentették be a bicikli árát, vagy a különböző variációkat, de előreláthatólag nem lesz olcsó. A Coboc One Soho ára 5,520 dollár, és itt még szó sincs semmiféle szénszálról.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «