Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Peugeot a’la cart

1

A francia autógyár a Milánói Design Héten mutatta be különleges kamionját, ami tulajdonképpen egy mozgó étteremként funkcionál.

A teherautót a Peugeot globális design stúdiója tervezte abból a célból, hogy bemutassa hogyan is lehet kivalló minőségű élelmiszereket szinte bárhová, gyorsan eljuttatni a fogyasztókhoz.

Peugeot food truck

A kerekeken guruló bisztró Milánó Tortona kerületében parkolt le, ahol április 14-étől kezdve az érdeklődök új tapasztalatokat szerezhettek az utcai ételárusítással kapcsolatban.

Peugeot food truck

Az éttermes kamion így jól illeszkedik a franciák Milánói Világkiállításra készülő pavilonjába, aminek a témája a „bolygó élelmezése és az energia”.

Peugeot food truck

„Az 1810-es alapítása óta a Peugeot rengeteg háztartási kelléket és járművet gyártott, ami bizonyítéka a sokrétű szakmai tapasztalatunknak, a képességünknek, hogy összeegyeztessük a formát és a funkciót” – nyilatkozta Gilles Vidal a Peugeot design igazgatója.

Peugeot food truck

„A Peugeot étel kamionja nyilvánvaló örököse ezen hagyománynak: egy mobil jármű, egy autó, amely ha egyszer leparkol, akkor egy semmi máshoz sem fogható ételárusító hellyé válik.

Peugeot food truck

A célunk, hogy a látvány, az íz, az illat és a tapintás révén a modernitás és a harmónia olyan élményét teremtsük meg, amire csak a Peugeot képes.”

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Az oroszlán hangja

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «