Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Peugeot Sea Drive a technológiát ötvözi a stílussal

0

A 2017-es Paris Boat Show-n a Peugeot Sea Drive koncepció felvázolja, hogy milyen lenne, ha a francia autógyártó a vízi járművek terén is kipróbálná magát.

Peugeot Sea Drive

A BENETEAU-val közösen létrehozott koncepció a SUV osztályban jellemző ’i’ pilótafülkével és fejlett hajóirányítási technológiával van felszerelve. A végeredmény jól illusztrálja, miként lehet egy hajó kormányállását egyedi, ugyanakkor rendkívül stílusos és funkcionális módon megtervezni.

Peugeot Sea Drive
Jean-Philippe Imparato, a Peugeot ügyvezetője elmondta: „A Peugeot ’i’ pilótafülke a Peugeot márka központi értékeit képviseli – innováció, dizájn és prémium minőség. Forradalmasította a járműveink belső terét a könnyen elérhető műszereknek és a sofőr megnövelt kényelmének köszönhetően.

Peugeot Sea Drive
„Örömmel tölt el minket, hogy a gondosan megtervezett ’i’ pilótafülke ergonómiáját és dizájnját egy másik iparágba is átültethettük, és bemutathattuk a rendszer adaptálhatóságát, miközben egy olyan tekintélyes márkával dolgozhattunk együtt, mint a BENETEAU.”

Peugeot Sea Drive
A Peugeot Sea Drive koncepció egy olyan belső teret kapott, amiben egy kompakt kormány lett elhelyezve a könnyebb és gyorsabb kezelhetőség érdekében, egy nagy 17 hüvelykes érintőképernyő mutatja a hajó irányítórendszerét az elektromos funkciók használatához, egy összehajtogatható panelen láthatók a főbb navigációs információk, és ez kapcsolja be a kormány mindkét oldalán a kapcsolókat a jármű kezelőszerveinek közvetlen eléréséhez.

Peugeot Sea Drive

A technológiai tulajdonságait leszámítva a hajó az autógyártótól már megszokott minőségét képviseli. Bőr ülések és a műszerfal részletei mellett további kifinomult anyagokat, például könnyű fát, rezet és krómot használtak a járműhöz.
A BENETEAU hajóirányitási technológiájával a Sea Drive koncepciójának működését fejlett navigációs rendszer és fedélzeti kényelmi asszisztens segíti. A rendszert több tablethez és okostelefonhoz is lehet csatlakoztatni, így a személyzet minden tagjának lehet hozzáférése. Ezen felül a technológia teljes központi irányítást tesz lehetővé a fedélzeti világítás, légkondicionálós, navigáció, akkumulátor töltöttség és üzemanyagmennyiség ellenőrzés és az elektromos és fenékvíz-szivattyú fölött. Az utasok így könnyen és különösebb erőfeszítések nélkül tudják a hajózás élményének minden elemét kontrollálni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «