A kapitány új hajója

0

Másnak az egész lakása akkora, mint ezen a hajón egy szoba. Persze az is igaz, hogy mások nem is a világbajnoki címeket elnyerő Formula-1-es csapatok vezetői. Flavio Briatore mindig is tudott élni, amit világhírű barátnői hosszú listája mellett, ez az új hajó is hűen mutat.

Flavio Briatore-ról köztudott, hogy rajong a hajókért. a közelmúltban új hajóval jutalmazta meg magát. A három emelet magas vízi monstrumot, egy amerikai ingatlan mágnástól vásárolta meg. Jelenleg két hajó áll Briatore garázsában és mindkettő nevében szerepel a kék szín. A korábbi hajója ugyanis a Lady Blue, míg az újdonság a Force Blue keresztséget viseli magán. Nem véletlen, hogy a korábbi Benetton, majd később a Renault versenyautókon is a kék szín uralkodott.

 

Flavio Briatore új hajóján jártunk

Flavio Briatore új hajóján jártunk

Hogy miért volt szükség az új hajóra, arra egyszerű a válasz, mert ezen van bőven hely, tér. Igaz ami igaz egyes szobákban a falak közötti távolság a 12 métert is meghaladja. Kedvenc tengeri terepe pedig Korzika és Szardínia szigetei mellett van. Legtöbbet legalábbis ezen a helyen parkol az üzletember új szerzeménye.
Terveit illetően meg

említette, hogy a Formula-1 után a divat világával is kacérkodik. Mint ahogy hajója is mutatja az elképesztően gazdag üzletember abban a reményben teszi mindezt, hogy az autóversenyhez hasonló sikereket ér majd el a Billionaire Couture (Milliárdosok divatja) divatmárkájával. Mostanáig a bulizni imádó olasz férfi sokkal inkább arról volt híres, hogy gyönyörû szupermodellekkel – köztük Naomi Campbell-lel és Heidi Klummal – randevúzott, nem pedig stílus érzékérõl, az 55 éves férfi azonban mindenképpen változtatni szeretne ezen legújabb üzleti színterén. 
Bennfentesek szerint egyébként az új kollekció igazi csillogó márkavonal lesz.

A hajón bőven jut hely a vendégeknek

A hajón bőven jut hely a vendégeknek

Akik azt remélik, hogy egy kis milliárdos sikket vihetnek bele ezzel öltözködésükbe, igencsak vaskos bankszámlával kell azonban rendelkezniük. Még a pólók és farmerek is – amelyekben igazi aranyból készített díszítések lesznek – 500-1000 font között lesznek. 
Flavionak ráadásul nem is igen kell keresni a vásárlói körét, hiszen baráti körében rengeteg híres és pénzes ember van. Társa, Angelo Galasso pedig azt ígéri, az új kollekció egyedi új jelenlétet visz a világ férfidivatjába. „Azt akarom, hogy az emberek azonnal megismerjék a Billionaire Couture márkát. Manapság Olaszországban a férfidivat nagy része a márkáról szól. Mi valami sokkal eredetibbet próbálunk készíteni.”

 

 

 

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «