fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Philips továbblép a nagy ligába színváltó izzóival

0

A Philips színváltó izzói jól mutatnak a lakásban, de ahhoz, hogy igazán megmutassák, mire képesek, egy egész stadiont fognak megvilágítani.

A Philips  a spanyol Atletico Madrid 67 ezer férőhelyes stadionjába fog “költözni”, és ez lesz az első aréna, melyet a cég izzói világítanak meg. A projekt neve ArenaExperience.

Philips ArenaExperience

Philips ArenaExperience – stadion LED-világítás Atletico Madrid

A klub új otthonában 336 LED fogja bevilágítani a pályát, és ezzel az elrendezéssel fény-show-kat is tudnak rendezni majd. A Philips VayaFlood LED világítás a tetőben kap helyet. Ezek az izzók 16 millió színt tudnak előállítani, a stadion homlokzatát pedig egy dinamikus rendszer világítja meg.

Philips ArenaExperience

Philips ArenaExperience – stadion LED-világítás Atletico Madrid

A Philips ColorKinetics által vezérelt rendszerek színei működés közben is változtathatók. Tehát akár a csapat piros és fehér színeit is láthatják a drukkerek a meccsek előtt, és aztán ha gólt lőnek, egyszerre ezer színben világíthatnak az égők.

Az Atletico Madrid Európa egyik legerősebb klubja. Jelenleg a La Ligában játszanak, és természetesen a Bajnokok Ligájában is komoly győzelmet arattak a múlt szezonban. Tehát nincsenek híján drukkereknek, akik élvezhetik majd a fényjátékot a stadionban

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «