Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Piaggiot kap Kiss Norbiék macskaárvaháza

0

Jótékonysági akcióval teszi emlékezetessé új, exkluzív szalonjának, bemutatótermének és szerviz központjának megnyitását a legendás Vespa, Moto Guzzi, Aprillia és Piaggio kétkerekűek hazai importőre a Netmoto Kft.

Macskaárvaház logóDunakeszi szalonnyitójuk alkalmával adják át annak a Piaggio Libertynek a kulcsait amely az állatvédelemmel és sérült gyermekek állatterápiás gyógykezelésével foglalkozó Macskaárvaház Alapítvány használhat a jövőben. Mint ismeretes a civil szervezet egyik kuratóriumi tagja sokszoros magyar bajnok, kétszeres Európa bajnok autóversenyző Kiss Norbert is.

– Múlt nyáron kezdtünk gyűjtést egy Piaggio Liberty megvásárlására mert Egertől nem messze, Kápolnán épül menhelyünk mindennapjait nagyban megkönnyíti egy megbízható, két személy közlekedésére, és teherszállításra is alkalmas, takarékos robogó – mondta Bóday Csilla, az alapítvány titkára aki azt is elárulta: sajnos végül nem jött össze elég pénz egy ilyen jármű megvásárlására. Mint meséli, ekkor sietett az alapítvány segítségére a Piaggio hazai importőre, amely megajándékozta az állatvédőket a svájci, német, olasz posták által is használt legendás robogóval.

Piaggio

– Biztosak vagyunk abban, hogy hasznos adomány lesz a civil szervezetnek egy Liberty, hiszen nagy átmérőjű kerekei révén rossz utakon is kiválóan használható, legendásan strapabíró, ráadásul rendkívül takarékos.

Netmoto szalon

Az Európa egyik kedvenceként is számon tartott Piaggio modell. – mondta Lukóczky Csilla a Netmoto munkatársa, aki hozzátette: a Vespa, Aprillia, Piaggio és Moto Guzzi márkák importőr cége bár jelenleg is az egyik legnagyobb országos kereskedői és szervizhálózattal rendelkezik, de éppen a következő hetekben nyílik új szervizpont Egerben. Így külön örömünkre szolgál, hogy egy Heves megyében, Egerhez közel működő civil szervezet használhatja majd a Libertyt, amelynek szervizelését így már helyben is eredeti alkatrészekkel és hozzáértő szakemberek segítségével lehet majd megoldani.

Kiss Norbi

– Nagy segítség lesz ez a kismotor az alapítványunknak, ráadásul az adományozás e nemes gesztusa jó példával szolgálhat más olyan cégeknek is akik fontosnak tartják az állatvédelem ügyét – mondta a következő olaszországi, misanoi futamára készülő Kiss Norbi, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «