Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Piknik hajó

0

A Van Dam Geronimoról inkább egy klasszikus western film juthat eszünk, mint egy jacht, de a lekerekített pilótafülkéje, az előre tolt kétszemélyes páros ülés és a modern mahagóni szerkezet egyértelműen a menő ingázó kategóriába repíti a hajót.

Van Dam Geronimo jacht

A michigani gyártó főként modern, fából készül klasszikusairól ismert, ezt a 38 láb hosszú hajót pedig egyfajta luxus piknikhajóként tervezték 10 fő számára.

Van Dam Geronimo jacht

A lekerekített pilótafülke, amit a piros bőr és tíkfa padló határoz meg, az 1920-as évek ingázó jachtjaiból táplálkozik, és a fehér kabinja inkább egy klasszikus vitorlásra hasonlít, semmint egy modern motoros jachtra.

Van Dam Geronimo jacht

Az aranyos páros ülés a hajó orrában (szintén tíkfa padlóval és piros bőr kárpittal) olyan különleges részlet, amit kevés jachton lehet megtalálni.

Van Dam Geronimo jacht

A Geronimot egy 300 lóerős, dízel ikermotor hajt, a csúcssebessége pedig 35 csomó, de az üzemanyag-hatékony utazási sebesség a 20 csomó.

Van Dam Geronimo jacht

A Geronimo profilja klasszikus megjelenést hordoz, de a kerek pilótafülke és a tumblehome kialakítású tat alakja kiemeli a hajó sziluettjét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «