fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Pillangószárnyat a számlapra!

0

A kecsesen röpködő pillangók gyönyörű látványt tudnak nyújtani. Habár az életük sajnos rövid, az egyedi szépségük örökre fennmarad Harry Winston új, formabontó karóra kollekciójában.

 

A Harry Winston dizájnerei igazán eredeti órákat akartak alkotni. Ennek érdekében három évet töltöttek azzal, hogy megtalálják a legjobb módját annak, hogyan lehet a pillangók szárnyán található gyönyörű „réteget” begyűjteni.

Harry Winston Butterflies

Ezt azután nagyon óvatosan helyezik el az órák számlapján. Ilyen technikát soha nem használtak még az óraiparban ezelőtt.

Ezzel az eljárással egészen biztos, hogy nem készül két egyforma karóra. Mindegyik darab teljesen egyéni.

Harry Winston Butterflies

Az elkészült számlapok ezután pont úgy szórják a fényt különböző irányokba, mint ahogyan a lepkék szárnyai teszik azt repülés közben.

A kollekció négy darabból áll. Két fehérarany és két vörös arany. A gyönyörű számlapot pedig gyémántokból kirakott keret veszi körül.

Harry Winston Butterflies

Az automata szerkezete 72 órás járástartalékkal bír. A pillangó-órák ára 41.500$ és a hónap elejétől kezdve megvásárolhatóak a Harry Winston üzletekben világszerte.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «