Pininfarina H2 Speed hidrogén üzemanyagcellás technológiával

0

A Pininfarina H2 Speed optimális teljesítményt nyújt, sportos, és ráadásul környezettudatos is. Ez az innovatív elképzelés egy nagy teljesítményű versenyautóban testesült meg, amely hidrogén üzemanyagcellás technológiát használ. A GreenGT (akik környezetbarát járművek fejlesztésével foglalkoznak) sem tétlenkedett sokáig, hiszen máris súlyos teszteknek vetik alá a gépcsodát.

Pininfarina H2 Speed

Már az autó neve is nagyon egyedi. A H2 a hidrogéngáz vegyjele, a Speed (sebesség) pedig arra utal, hogy ez a masina a természet energiáját használja csúcsteljesítménye eléréséhez. A H2 Speed olyanokat fog vonzani, akiknek a sebesség, teljesítmény és innováció a szenvedélye.

Pininfarina H2 Speed

A Pininfarina sportos és futurisztikus stílusával mutatta meg kiválóságát, mely a szépséget extrém teljesítménnyel ötvözi. Modern formája mentes a modorosságtól.

Pininfarina H2 Speed

A funkciót már nem a forma követi, a kettő egybeolvad ezen a koncepcióautón, amivel a tervezők egy olyan designt alkottak meg, mely minden apró részletében erőt és kifinomultságot sugároz. A finom, letisztult vonalakból egy műalkotás született, amely pont annyira erőteljes, mint csalogató. A H2 Speed tervezőcsapata nagy kihívás előtt állt, hiszen egy olyan autót kellett tervezniük egy karbon vázra, mely mechanikai felépítésében olyan, mint egy csúcsteljesítménnyel bíró versenyautó, emellett pedig GreenGT hidrogéncellás üzemanyagrendszert használ, tehát károsanyag-kibocsátása teljesen redukált.

Pininfarina H2 Speed

A H2 Speed egy meglepő geometriai kompozíció, a design látszólag egy szimmetrikus rajzon alapszik. Úgy néz ki, mintha két háromszög alakú test egybeolvadásából jönnének létre az első és hátsó lökhárítók. Nem követik a szárny vonalát, csak belépnek az autóba majd kilépnek belőle, amivel a felület egyszerre érzékivé és egyedivé válik.

Pininfarina H2 Speed

Az oldalpanel megfelelő légáramlást tesz lehetővé, így a versenypályákon sem lehet majd gond az autóval. A gyöngyházas fehér színválasztást a Sigma Grand Prix inspirálta.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «