Plasztikázott Ducati Scrambler 803

1

A Diamond Atelier egyedi “Sixty2” Scrambler motorja egy feltűnő építmény, minimalista, agresszív stílusban. A Ducati Scrambler 803-at most ráncfelvarrták, és kézzel készített karosszériát, valamint csiszolt cseresznye piros tankot kapott.

Ducati Scrambler 803 Sixsty2

Tom Konecny és Pablo Steigleder, a müncheni Diamond Atelier tulajdonosai készítették a motorkerékpárt, mely ugyanolyan hangsúlyt fektet az esztétikára és az arányokra. Ez a szemlélet mára a cég védjegyévé vált.

Ducati Scrambler 803 Sixsty2
A Diamond Atelier fogta a Ducati Scrambler vázát, átdolgozta, és egy testreszabott alvázzal látta el a motort. A stúdió az eredeti lengőkart a Ducati “803” Scrambler alumínium részével váltotta fel, és egy egyedi hátsó felfüggesztéssel egészítették ki, amelyet kifejezetten a “Sixty2” -hoz készített a Wilbers. A Diamond Atelier csapata előre új USD villákat szerelt fel.

 

Tomnak különösen tetszett a Scramblerben a gáztartály alakja, és ahogy belesimul a motor vonalaiba. Ezért megtartotta, és egyéni vörös festéket adott hozzá, valamint egy agresszív kick-up farok került a hátsó részre.

Ducati Scrambler 803 Sixsty2

Egy szarvasmarha bőrrel borított nyereg foglal helyet a motor tetején, ami megkoronázza sötét tónusait. A “Sixty2” fényszóró a Ducati Scramblerből egyedi alumínium foglaltban, míg alatta a Kellermann prototípus jelzőlámpái helyezkednek el.

Ducati Scrambler 803 Sixsty2

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Az aranyos motor - StartHírek.hu

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «