Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Pofás kis lakókocsi-otthon

1

A Rocky Mountain Tiny Houses lassan az egyik „legtermékenyebb” kis házakat építő vállalkozássá növi ki magát. A legutóbbi „Front Range” modelljük után most a „Pequod” nevű, lakókocsi-alapú otthonukkal rukkoltak elő.


A coloradói székhelyű cég legújabb alkotása egy négytagú család számára lehet ideális otthon. A lakhely szeszélyes, bohém és extravagáns is egyben. Megjelenése miatt leginkább a régi vágású cigánykaravánok kocsijait juttaja az ember eszébe.

A Pequod egy 8 méter hosszú alvázon fekszik és teljes súlya 5216 kilogramm. A lakás 2.6 méter széles és 13.14 méter magas. A teljes alapterülete 19 négyzetméter.

Lakókocsi-otthon
A különös külső izgalmas és jól kialakított belsőt rejt. Találhatunk bent például egy hűtővel, fagyasztóval, mosógéppel, tűzhellyel felszerelt konyhát, a közelében pedig nappalit és étkező részt. A fürdőszobából nem hiányozhat a tuskabin, mosdó és komposztáló WC sem.

A hálószobát lépcsőn keresztül lehet megközelíteni. Ehhez csatlakozik egy plexihídon keresztül a gyerekszoba. Rengeteg tároló hely is a lakók rendelkezésére áll, mint például egy kamra kihúzható polcokkal.

A világítást LED lámpák biztosítják, a fűtést pedig fatüzelésű kályha. A Rocky Mountain Tiny Houses még nem tette közzé, hogy milyen összegért lesz majd megvásárolható a legújabb lakókocsi-otthon.

 

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «