Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Pofavizit

0

Korábbi cikkemben már kitértem a férfi bőr különlegességeire és különbségeire. Azonban még nem esett szó arról, hogy miért is olyan lényeges a szakszerű kozmetikus felkeresése!

Varga Máté

Varga Máté

Egyáltalán kell e kozmetikushoz járnia a férfiaknak? Természetesen! Számtalan érvet és okot felvonultatok, melyek mind alátámasztják ezt!
Kezdjük a kályhánál!

 

 

 

Bízzuk a kezelést szakemberre

Bízzuk a kezelést szakemberre

Valljuk be, sokkal egyszerűbb és praktikusabb egy szakemberre bíznunk bőrünk rendszeres karbantartását, mint ha mi magunk otthon” barkácsolunk”. Egy kozmetikus mindig az aktuális bőrállapotnak megfelelően kezeli a bőrt. Végzett és megfelelő referenciákkal rendelkező szakembert érdemes felkeresni! Ne sajnáljunk erre időt, hiszen a „saját bőrünket visszük vásárra”- szó szerint!

Érdemes alaposan körbenézni! Manapság számtalan olyan kozmetikát találni ahol speciális férfikezelések is vannak, vagy külön kabin, kezelőhelyiség is rendelkezésre áll férfiak fogadására! Továbbá, kezd divatba jönni a külön férfiak részére létesített szépségszalon! Javaslom, hogy a kezdeti félelmet próbáljuk leküzdeni, hiszen a kozmetikus mindig a helyén kezeli a dolgokat és minden vendég felé a megfelelő empátiával fordul!
Ha már az empátiánál tartunk! Azon túl, hogy képes minden bőrproblémára megoldást kínálni, vagy tanácsot adni egy kozmetikus, óriási szerepe van a BIZALOMNAK. Igaz, egy férfi nehezebben adja ki az apróbb dolgait egy nőnek, de megismerve egy kozmetikust azt fogja látni: egy igazi megbízható emberre, sőt akár BARÁTRA lel! Hisz, minden, ami a kozmetikában elhangzik, az ott is marad!
RelaxBátran kérdezzünk!!! Nem kell tartanunk attól, hogy egy képzett kozmetikus nem tud a kérdéseinkre választ adni! Legyen az a napi bőrápolási rutin, szőrtelenítés, test higiénia, apróbb szépséghibák … A kozmetikus ezekhez ,mind tanult és képes egyénileg tanácsot adni!
Mitesszerek, zsíros bőr, sterilitás? Igen, ezek számtalan férfinak problémát okoznak. Ahogy előző cikkemben kitértem a túlzott faggyúműködésre, mitesszerekre. Ezek szakszerű kezelése, nagyon fontos! Ne otthon próbálkozzunk ezek eltávolításával és helytelen sterilitás hiányával kezelni! Számtalan problémát okozhatunk: felülfertőzések, hegek… Egy kozmetika mindig tiszta és megfelelő fertőtlenítéssel rendelkezik e probléma orvoslására! És nem utolsó sorban a kozmetikus tudja megfelelő szakértelemmel „kiszedni” ezeket.
Ráncok? Nincsen lehetetlen!!! A modern gépekkel és alapanyagokkal felszerelt szalonok ezekre is tudnak javaslatot tenni! Célszerű egyeztetni akár komplex kezeléseket, kúrákat a szakemberrel!
SzőrtelenítésÉs a szőrtelenítés! Hiába ez a legnépszerűbb manapság, nem javasolt bizonyos testtájak otthoni, helytelen szőrtelenítése! Igaz, gyorsabb és egyszerűbb. De egy szépségszakember sokkal precízebben és tartósabban képes eltávolítani a nem kívánt szőrzetet! Nem beszélve arról, hogy nem kell szenvednünk az esetleges borotvafertőzésektől, szőrbenövésről…
Végül nem maradhat ki a sorból a kozmetika kissé holisztikus megközelítése! Mindenkinek jár a kényelem, pihenés és a kényeztetés! Meg kell találni mai világunkban azon helyeket ahol, letéve az élet terheit, megpihenhetünk, relaxálhatunk és még a bőrünk is egy igazi átalakuláson megy keresztül! Bátran a kozmetikai felé!!!!!

Varga Máté

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «