Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Polaroid 600 reneszánsza

0

A széldzsekis, hasitasis 90-es évek rajongók csaptak le rájuk először. Mindkét Polaroid Originals ’90s-éra darabja – a jazz red és a fresh blue – és csak nemrég jelent meg a boltok polcain, de a mókás színekben pompázó bumfordi modellek máris klasszikusnak számítanak.

Polaroid 600 1996

A fresh blue ’96 kamera rendelkezik a Polaroid 600 minden alapkellékével: van benne egy close-up lencse, egy világosító/sötétítő csúszka és egy vaku. A jazz vörös ugyanazokkal a technológiai jellemzőkkel rendelkezik.

 

Különbség a két típus között csupán az általuk felelevenített jellegzetes ’90-es évekbeli stílusjegyekben érhető tetten. Mindkettő nagyon 1996.

Polaroid 600 1996

Amikor meglátod a sárgákat és a rózsaszíneket, valamint a neonkék alapon cikázó geometrikus formákat, nem tudsz másra gondolni, mint a régi jó Converse-re a szekrény hátuljában. Sajnos mindkét típus hatalmas siker lett, ennek megfelelően el is fogytak egytől-egyig.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «