Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Pontos merülés – svájci búvárórák

2

Aki úr az a víz alatt is legyen az! Jó lehet az órák a gyártótechnológiák fejlődésének köszönhetően szinte tömegcikké váltak de, aki stílszerű akar lenni vagy maradni még a búvárkodás közben is, azoknak a tradicionális svájci manufaktúrák kínálnak míves szerkezeteket.

IWC Aquatimer Deep Three

1.	IWC Aquatimer Deep ThreeAz IWC Schaffhausen márka 1960 óta készít búvár órákat, akkor még 20 bár nyomásig voltak megbízható, de ma már ennek a tízszeresét is elviselik. Manapság a profi merülők már komputerizált műszaki hátországának köszönhetően az órákat csak másodlagos, ellenőrző eszközöknek tekintik, pedig a most bemutatott óra technológiáját és pontosságát és megbízhatóságát tekintve felveszi a versenyt a számítógépekkel.
A harmadik generációs IWC Aquatimer titán vázban, zafír üveggel készülnek a külső lünetta állítása még kesztyűben is könnyen abszolválható. Az egyirányú SaveDive forgatási lehetőségnek köszönhetően kizárt, hogy az elállítódjon. A merülési idő jelzése mellett a benne lévő nyomásszabályzó segítségének köszönhetően az aktuális és legnagyobb merülés mélység azonnal leolvasható. A másodpercmutató segítségével pedig búvár megtervezheti a dekompressziós megállókat.

1.	IWC Aquatimer Deep Three

Audemars Piquet Royal Oak Offshore Driver

Audemars Piquet cég az egyik legrégebbi svájci órakészítő manufaktúra, mely immáron 130 éve teszi híressé Le Brassus faluját. A gyártó úttörő szerepet játszott a mechanikus órák újjászületésében. A Royal Oak (Királyi tölgy) kollekciója volt ennek a reneszánsznak az első szériája, mely futurisztikus formavilágával és egyedi mechanikai megoldásaival egyedi stílust teremtett.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore

A nyolcszögletű forma az óta a modell védjegyévé is vált. A modellsorozat immáron harminc éves, és a kínálata egy új sportos búvárórával is bővült. Az Offshore Driver rozsdamentes acél illetve kerámia tokkal választható, de igény szerint gumiszíjjal is rendelhető. A nyolcszögletű része forgatható és két lünettát is mozgat. Az automata szerkezet 60 órányi járástartalékkal rendelkezik, 300 méterig vízálló.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «