fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Porsche & Audi: Együtt egymásért

0

Zöld utat kapott a jövő járműplatformja: Oliver Blume és Rupert Stadler, a Porsche AG és az AUDI AG vezetői még szorosabb közös munkára törekednek. A kezdeményezés célja a holnap mobilitásának közös kialakítása.

Porsche Audi együttműködés

A fejlesztési kapacitás hatékony egyesítése még nagyobb játékteret biztosít az elektromos autózás, a digitalizálás és az autonóm vezetés területében rejlő lehetőségek kiaknázására. Így mindkét márka versenyképessége növekszik, melynek köszönhetően a jövő járműgenerációjának optimális kialakítása és a kihívások könnyebb leküzdése valóra válik.

„Egyesített erőinkkel gyorsabbak lehetünk a jövő mobilitásának versenyében. Kihasználjuk a két vállalat kompetenciáját és szinergiát hozunk létre,” mondta Oliver Blume, a Porsche AG vezetője. „Olyan területeken dolgozunk együtt, aminek van értelme. Eközben nagyon figyelünk a márkáink elkülönítésére. Egy Porsche mindig Porsche, és így lesz ez a jövőben is.”

Porsche Audi együttműködés

„A két vállalat legnagyobb koponyái összedugják a fejüket a jövő technikai váltása érdekében,” mondta Rupert Stadler, az AUDI AG vezetője. „Számos közös érték összeköt minket, de mindenek előtt az, hogy a legjobb megoldásokra és ajánlatokra törekszünk ügyfeleink számára.”

Porsche Audi együttműködés

A Volkswagen konszernen belüli együttműködés nem újkeletű dolog: a SUV kategóriában az Audi, a Volkswagen és a Porsche már évek óta sikeresen dolgozik együtt. Az új fejlesztési együttműködéssel a Porsche és az Audi az új évtizedre készül. Az elkövetkezendő hónapokban a vállalatokon átívelő csapatmunka előkészíti az együttműködés tartalmát és meghatározza a terveket 2025-ig. Tartalmilag mindez járműplatformok, modulok és alkatrészek közös fejlesztéséről szól. A projektmunka különböző üzleti területeken zajlik majd, amelyért az egyes márkavezetők a felelősek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «