fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Porsche csapatai Dunlopra váltottak

0

A Dunlopot választotta a WEC LMGTE AM osztályában versenyző, sikeres Dempsey-Proton és Gulf Racing csapatok, többek között a 24 órás le mansi futamon is, összehasonlító tesztelést és a Dunloppal a European Le Mans Series (ELMS) európai versenysorozaton folytatott együttműködés tapasztalatara támaszkodva.

Dunlopra váltottak

A Dunlop a 24 órás le mans-i verseny történetének legsikeresebb abroncsgyártója, összesen 34 győzelemmel. Az elmúlt hat évben zsinórban a Dunlopot választották a maratoni francia futam LMP2 prototípus osztályának bajnokai. A prototípusok versenyén aratott sikert követően 2016-ban a Dunlop az LMGTE osztályt is látókörébe vette – mely az Aston Martin Racing csapattal folytatott műszaki együttműködés keretében már az első évben bajnoki címet hozott.

Dunlopra váltottak

A WEC sorozat tanulságai és a Dunlop által az ELMS során szerzett tapasztalatokat egyaránt felhasznáták azokon az abroncsokon, melyekkel a mindkét csapat által benevezett Porsche 911 RSR autókat is felszerelik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «