fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Porsche Design: Versenytempóban az irodában is

0

A Porsche Design mindig élen jár a formabontó dizájn megoldásokban és mivel igen szoros szálakkal kötődik a cég a sportkocsi gyárhoz is egyben, sokszor van hogy a dízájn és autók összekapcsolódnak. Ezúttal nem a ruházati vonalon erősítettek, hanem olyan irodai kiegészítőket „porschesítottak”, amelyekkel a menő üzletemberek irodájuk hangulatának adhatnak egy kis benzingőzős alaphangot.

A forgószék

A forgószék

Itt van mindjárt az irodai forgószék. Önmagában a versenyülés használata nem újszerű, de azért az kevesen mondhatják el magukról, hogy pont egy 911-es Porsche kagylóüléséből telefonálhatnak, számítógépezhetnek. A sportülés, ennek megfelelően ugyanolyan prémium bőrbevonatot és oldaltartást kapott, valamint a háttámlája is elektromosan állítható.

A falióra

A falióra

Ha nagyon elszaladna velünk a munka, akkor a falra pillantva egy különleges óra adhat választ arra, éppen mennyi is az idő most. Az óraszerkezet érdekessége, hogy alapjául a 911-es Turbo modell 20 colos könnyűfém keréktárcsáját használtak fel ahhoz.

A polc ami mindent kibír

A polc ami mindent kibír

A Porsche-feeling a GT3-as hátsó spoileréből átalakitott könyvespolccal válhat teljessé. Az eredeti kiegészítő 100 kilogramm feletti teherbírással rendelkezik. Akár könyvespolcként is használható, amire stílusosan egy negyed darabnyi féknyereg is rendelhető könyvtámaszként. Aki tökélyre szeretné fejleszteni irodájában a Porsche hangulatot az rendelhet még 911-es asztali órát is, továbbá 911 formájú egeret, egérpadot és még százdarabos gémkapcsot is.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «