Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Porschéra hajazó hibrid tengeri szuperjacht

3

Több, mint 1 millió 911-es gyártása után a Porschénak van egy felismerhető design-ja, ami egyből felismerhetővé teszi az utakon. De vajon ez a formavilág a tengeren is megállja a helyét?

GTT 115 Hybrid

A monaco-i tervező csapat, a Dynamic a klasszikus Porsche design-t integrálta új GTT flottájába, kezdve a 115 lábas GTT 115 Hybriddel. A design a Vripack tervezőcsapatának és a Studio F.A. Porsche csapatának közös munkája, akik többek között a Porsche napszemüvegeket, órákat is tervezték.
A hajóba számos olyan extrát beépítettek, mint a 4 elektromos uszonnyal felszerelt stabilizátorrendszer, aminek nagy sebességeknél érezhetjük igazán a hatását. A hajó merülése csupán 1.45 méter, ami ideálissá teszi a jachtot akár a karibi szigetvilág felfedezésére is.

GTT 115 Hybrid

A motorok összteljesítménye 3250 lóerő, de extraként hibridmeghajtással is rendelhető. Az utazósebesség 21 csomó (39 km/h) ami igen gyorsnak mondható a vízi közlekedésben. Ilyen utazósebesség mellett akár 6297 km megtételére is képes. Ha csak az elektromos motorok üzemelnek, 11 km/h a maximális sebesség.

GTT 115 Hybrid

A belső tereket a luxus és a kényelem jellemzi leginkább, ez az árcédulát tekintve nem meglepő. Az alsó szinten 6 utas számára vannak szobák, kényelmüket a 6 fős legénység biztosítja. Két 45 kW-os generátor gondoskodik az áramellátásról, amiket a hajó orrában helyeztek el.

GTT 115 Hybrid

Akinek volt már 911-ese, otthon fogja érezni magát, hiszen a kanapék és párnáik ugyanabból bőrből készültek, mint a 911R ülései. A jövőbeli tulajdonosok számos anyag és színlehetőség közül választhatnak vásárlás esetén, illetve az elektronikai berendezések is mind személyre szabhatóak.

GTT 115 Hybrid

Csak 7 fog várhatóan készülni a modellből, a kezdőár €11,900,000. Az első prototípust jelenleg Olaszországban készítik, és a 2017-es Monaco Yacht Show-n fog debütálni. Két kisebb – egy 100 és egy 85 lábas modell – jelenleg fejlesztés alatt áll és év végén fognak várhatóan megjelenni.

Megosztás

3 hozzászólás

  1. Pingback: Túlvilági koncepciók - StartHírek.hu

  2. Pingback: 2019

  3. Pingback: javsearch.mobi

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «