Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Privát, lebegő luxussziget

0

A Kokomo Island valami egészen elképesztő építészeti remekmű. Tulajdonképpen egy félig-meddig az óceánba merülő platformokon lebegő luxusszigetről van szó.

 

Talán mondani sem kell, hogy milyen brutálisan gazdagnak kell lenned ahhoz, hogy a tiéd lehessen a képeken megcsodálható, 80 méterrel a vízfelszín felett elnyúló penthouse.

Kokomo Island

A Kokomo Island különböző szintekből, avagy fedélzetekből áll. A luxus apartman alatt húzódik például a „dzsungel fedélzet” pálmafákkal és függőkertekkel. Van külön strandolásra kialakított részleg is csúcs szuper kényeztető medencével és grillezési lehetőséggel.

Kokomo Island

Ha mindez nem volna még elég, található a szigeten kültéri étkezőrész, gyönyörű vízesések, konditerem és víz alatti étkező is. Természetesen nem feledkeztek el a helikopter leszállóról és a cápaetető állomásról sem.

Kokomo Island

Az egész szigetet úgy tervezték meg, hogy minden napra jusson neked valami új felfedeznivaló, új kihívás miközben nyugodtan pihengetsz a semmi közepén és élvezed az óceánt, a kilátást.

Kokomo Island

Ez a döbbenetes építészeti remek egyszerre kínál neked luxusnyaralást és életre szóló egzotikus élményt. Persze a tulajdonostól nem várható el, hogy ő maga tartsa karban az egész helyet, ezért szükség lehet itt külön személyzetre is.

Kokomo Island

Egy hatalmas tároló terület is a rendelkezésre áll, ahol rengeteg különböző vízi járgányt és játékot lehet parkoltatni. Így hiába tartózkodhatsz az óceán közepén, valószínűleg egyáltalán nem unatkoznál ezen a szigeten.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «