fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Putyin témájú Nokia 3310

1

A Caviar cég profiljában mindenféle luxus okostelefonok vannak, legutóbb pedig egy Nokia 3310-hez nyúltak. A legújabb alkotásra Vlagyimir Putyin arany portréja került fel.

A Putyin témájú Nokia 3310

Ha esetleg már a Nokia 3310 gondolata is derogálna, itt jegyeznénk meg, hogy ez a telefon 1700 dollárba, azaz körülbelül 495.000 Forintba kerül, ami az eredeti ár 3000%-a.
A cég honlapján a Nokia kultusz visszatéréséről olvashatunk, amihez a Caviar tervezői egy különleges, stílusos, luxus modellel kívántak hozzájárulni, egy csipetnyi orosz karakterrel megfűszerezve.

A Putyin témájú Nokia 3310

A telefon egyetlen szépséghibája, hogy nem rendelkezik Wi-Fi technológiával. A cég azonban ezt a hiányt azzal magyarázza, hogy a túlzott információáramlás gyakran negatív hatással van az emberekre és néha teljesen felesleges.

A Putyin témájú Nokia 3310

A telefont elsősorban az orosz piacra szánták, ahol az év közepén kezdődik meg a Putyin és a Titanium verzió értékesítése. Mivel nincs konkrét dátum, ezért a cég honlapján lehet előrendelésre jelentkezni.

A csillogó Nokia 3310-on kívül a Caviar nevéhez fűződik az aranyba borult iPhone 7-es tok, amit nemcsak Putyin képe, de más csillogó részlet is díszít. Az áruk 1.160.000 Forint környékén mozog és érdekes módon az összes ilyen tok elkelt már az első napon.

A Putyin témájú Nokia 3310

Még arannyal díszített Apple watch és Androidos okostelefonok is kaphatóak, de ha valaki nincs kibékülve a gondolattal, hogy a telefonján Putyin díszelegjen, akkor számukra a Donald Trump képmásával díszített telefont ajánljuk, csak kettejük közül lehet választani. Érdekesség még, hogy a Nemzetközi Nőnap alkalmából egy csak nőknek szánt tokkal sikerült előrukkolniuk.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Visszatért a Nokia banántelefonja • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «