Rain Prisk túlvilági autókoncepciói

1

A Rain Prisk észt designer jövőbeli formában gondolta újra a népszerű luxusmárkák, köztük a Porsche, a Bentley, a Chevrolet és a McLaren modelljeit.

Rain Prisk túlvilági autókoncepciói

A Talinnban tevékenykedő Prisk eddig is számos fura autót tervezett, ezúttal nem kevesebb, mint 80 különböző 3D-s tervet készített el, mind nagyon egyediek és igazodnak a márkák jelenlegi formavilágához.

Rain Prisk túlvilági autókoncepciói

Rain Prisk tervei megtörik az autógyártás eddigi szigorúnak mondható szabályait és a világ leggyorsabb sportautóiból félelmetesen gyors off-road, terepre gyártott járműveket álmodott meg. Mindenféle különböző formát és modellt tervezett már meg az Adobe Photoshop szoftver és a Wacom ‘Bamboo’ (bambusz) tablet segítségével.

Rain Prisk túlvilági autókoncepciói

Az egyik megújabb luxus Bentley SUV modellt például úgy alakította át, hogy sítalpakkal felszerelve alkalmas lehessen a téli off-road közlekedésre. Ezzel szemben a La Ferrari modellt egy tetőre erősített sátorral szerelné fel kempingezés céljából, de a jármű a nagyméretű, masszív kerekeivel könnyedén boldogulna napközben a terepen is.

Rain Prisk túlvilági autókoncepciói

A Porsche és McLaren luxusmárkák modelljeit poszt-apokaliptikus tájakon ábrázolja Prisk, miközben látható az autókon a fokozott igénybevétel. A klasszikus versenyautókból terepre gyártott szürreális szuperkocsikat álmodott meg az észt tervező, aki reméli, hogy sokaknak felkelti ezzel az érdeklődését. A hihetetlenül részletgazdag és élethű látványterveknek köszönhetően nem lenne meglepő, ha sokan kedvet kapnának ezekhez a járművekhez. Mint az inspiráció, amit a sci-fi filmek nyújtottak az évek során, Prisk renderelt 3D tervei is inspirálhatják az autógyártókat arra, hogy a jövőben hasonló jellegű modelleket is a piacra dobjanak.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Akár mi is gyárthatnánk Teslákat - StartHírek.hu

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «