Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Rejtélyes fogaskerék: DEWITT – ACADEMIA ENDLESS DRIVE

0

Az Academia Endless Drive-val a DeWitt a „végtelen” féreg csavarral egy új aspektust kínál, így feltárul az óra áramforrása. A rendszer egyszerre zseniális és vonzó.

Academia Endless Drive

A féreg csavar eredete ismeretlen. Arkhimédész alkotta meg a ma ismerthez hasonló spirális modellt. Leonardo da Vinci is lerajzolta a Kódexében. A mechanikában alkalmazott rendszer az erő növelésére vagy csökkentésére szolgál. A féreg csavar emellett a forgó mozgást is át tudja alakítani haladó mozgássá. E miatt a tulajdonsága miatt választotta a DeWitt az Academia Endless Drive-ba ezt a megoldást.

Academia Endless Drive

Ezért az óra számlapján forgó lemezek mutatják az órákat és a perceket. Közöttük egy furcsa mechanikai szerkezet vonzza magára a tekintet. Ez a tápfeszültség tartalék kijelzője. A féregcsavar beépítésével két szerkezet vezeti.

Academia Endless Drive

Ahogy az automatikus mozgás által biztosított 59 órányi szabadság megfogyatkozik, a csavar megfordul. A kétszínű piros és zöld indikátor további vizuális információt szolgáltat a töltöttségről. A komplex DeWitt 5050 kaliber 320 darabból áll.


A számlap a maga kézzel készült fekete galvanikus hátterével egy 42,5 mm-es tokban kapott helyet, mely rózsaarany és gumi kombinációja. A tokon a márka jellegzetes Napóleoni császári oszlop motívuma szerepel.
Az Academia Endless Drive fekete bőr szíjjal viselhető.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «