fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Rendelésre készül: a BMW R nine T neo-racer

0

A Diamond Atelier megint egy különleges és meglepő rendelést teljesített: sötét, agresszív, arrogáns és fenséges a momentán „DA#9 BMW R nine T” nevet viselő motorkerékpár.

A Diamond Atelier motorbiciklije

Megjelenése versenygépet idéz, némi Ducati-jelleggel utal a nagy teljesítményre, és láthatóan egyedi gyártmány. Az első váz öltözött a gép második színébe, ez ellensúlyozza és alakítja át a negatív színfoltokat, olasz hatást tükrözve – és ez normál esetben kifejezetten rosszul illene egy versenygéphez, valójában azonban nagyon jól néz ki.

Ki kell emelni a Diamond Atelier szaktudását: a müncheni gyártmányból Tom Konecny és Pablo Steigleder révén a „DA#9 BMW R nine T” új, kézműves külsőt kapott.

A Diamond Atelier motorbiciklije

A hátsó váz kialakítása jól támasztja alá az ülést, mely ezúttal prémium minőségű, fekete bőrhuzatot kapott.

A Diamond Atelier motorbiciklije

A gép szivattyús üzemanyagtartályának három bordája mindkét oldalon kiugrik, így extra adag gázt képes tárolni – és a tankházban találhatók mindazok az elektronikus alkatrészek, melyek egy modern BMW motorjánál nélkülözhetetlenek.

A Diamond Atelier motorbiciklije

Az agresszív megjelenést erősítik az előugró első sárvédő, az alacsonyra szerelt MT fényszórók és a festés is. A kéthengeres motor 1400 köbcentis motor 145 lóerőt teljesít.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «