Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Repülő horgászhajó, MVP.Aero a többcélú hidroplan

0

Bizonyára a Nagy Ho-Ho-Horgász is nagy hasznát venne ennek az újdonságnak, amelyet a közelmúltban az AirVenture Oshkosh rendezvényen mutatott be az MVP (Most Versatile Plane) repülőgépgyár. Az ötlet roppant egyszerű egy kis hidroplant készítettek, amely egyszerre lehet, sátor, csónak vagy repülő.

Könnyű és gyors

Könnyű és gyors

A repülőgép ha egyszerűsíteni akarunk akkor egy beburkolt jet-ski, amely még szárnyakat is kapott, így szolgálhatja majd a csónakhajóként a vadvízi horgászturistákat és természetjárókat.

Ha kell sátornak is kíváló

Ha kell sátornak is kíváló

Egyelőre csak makett készült a MVP.Aero elnevezésű modellből, de az sokat sejtető volt. A hidroplán előnye, nemcsak a széleskörű felhasználahtóságban rejlik, hanem az egyszerűségben is, hiszen a tolómotoros gépet úgy tervezték, hogy a könnyen szétszedhető legyen, a szárnyak leemelhetőek, így akár egy pótkocsin is könnyen tárolható, szállítható lesz.

Műszaki részletek

Műszaki részletek

Az első példányok 5 múlva kerülhetnek a leendő vásárlókhoz, akik már most leköthetik a 189 ezer dolláros (kb. 40 millió Ft) masinát. A prototípussal két év múlva kezdik a próbarepüléseket.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «