Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Repülődizájn, dizájn repülő

0

A Comlux és a Design Q egyesíti erejét, hogy egyedi stílussal ruházza fel az Airbus és Boeing üzleti repülőgépeinek következő generációját.

Design Q

A Design Q, egy londoni butik design cég a Comlux America számára készített enteriőr koncepciót, mely az Airbus és Boeing üzleti repülőgépeinek következő generációját célozza – a ACJneo és a BBJ Max 8 modelleket. Comlux elmondása szerint azért igényelték a tervet, hogy „a dizájnerek perspektívjából ragadják meg a potenciális VIP-ügyfelek különböző kultúráját, stílusát és ízlését.”
Design Q-nak olyan egyedi koncepciót kellett létrehoznia, amely szokatlan anyagokkal és stílusokkal dolgozik. A tervcsomagokat később a Comlux be fogja mutatni a potenciális ügyfeleinek. „Ez egy kölcsönösen előnyös kapcsolat, és valami, amit még senki sem csinált azelőtt az iparban” – mondta Scott Meyer, a Comlux America ügyvezetője.

Design Q
„A Design Q nagyon örült a Comlux-szal kötött együttműködésnek” – mondta Howard Guy, a Design Q ügyvezetője. „A Comlux képességeivel és a Design Q legjobb ügyfélélményre törekvő víziójával együtt képesek vagyunk, hogy tovább fokozzuk a dizájn védjegyét egy repülőnek, így az majd tökéletesen illeszkedni tud minden VIP vásárló igényéhez.” A projekt lényege, hogy stimulálja azokat az ügyfeleket, akik hasonló légijármű vásárlásán gondolkoznak. Guy elmondása szerint vannak olyan vásárlók, akik az ülőhelyek maximalizálására fókuszálnak, „de az enteriőr látásmódja kétségtelenül arra készteti az embereket, hogy vessenek még egy pillantást” arra, amit ki tudnak hozni a térből, amivel némi „fordulatot és meglepetést” is adnak hozzá.

Design Q
Az Airbus ACJneo üzleti jet a legszélesebb és legmagasabb kabinnal rendelkezik a szegmensében, új, hatékony meghajtói vannak, a Sharklet a húzózsinórok csökkentik a vonóerőt, és a kabin kényelmi elemeit is tovább fejlesztették. Az ACJ320neo 25 utast tud szállítani 11,100 kilométer távolságban, míg az ACj319neo 12,550 kilométert tud repülni nyolc utassal a fedélzeten. A Boeing BBJ Max 8 nyolc utast tud szállítani, és 12,400 kilométer megtételére képes.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «