fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Retro deszka

0

A Nudie Boards, mint vállalkozás két megszállott gördeszkás, Nic és Alby nevéhez köthető. A srácok minden egyes deszkát kézzel készítenek el otthonukban, az angliai Cornwallban.

Nic és Alby munkáit két dolog jellemzi igazán: egyszerűség és modernitás. Az egészet egyetlen dolognak rendelik alá, ez pedig nem más, mint a deszkázás öröme.

Retro gördeszka

A képeken látható legújabb munkájuk kemény diófából készült. A fiúk mindig odafigyelnek rá, hogy munkáik kiemeljék a faanyag szépségeit és kiváló minőségét. Ezúttal úgy döntöttek, hogy új alkotásuk egyfajta tisztelgés lesz az első, keményfából kézzel készített szörfdeszka előtt, amelyet az „ősi” Hawaiiban alkottak.

Retro gördeszka

A tetején látható szépséges grafikát (amelyen hullámok szerepelnek) lézerrel gravírozták közvetlenül a deszkába. Mindez hűen tükrözi a srácok által megcélozni kívánt ’70-es évekbeli dizájnt.

Nudie Boards,

Ám attól, hogy a gördeszka a retro stílust képviseli, nem jelenti azt, hogy úgyis kell közlekedni vele. A csodálatos alkatrészeinek – tökéletes felfüggesztésének és kerekeinek – köszönhetően nyugodtan vághatunk bele hosszabb túrába is a deszkát hajtva (már, ha bírjuk kondival is).

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «