Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Retro hűtő a Gorenjetől, amit a VW Bulli inspirált

0

A világ egyik vezető háztartási felszereléseket gyártó vállalata, a szlovén Gorenje tovább bővítette legsikeresebb retro hűtő kollekcióját, Gorenje Retro Collectiont az ikonikus Volkswagen VW Bulli minibusz által inspirált darabbal bővítette.

VW Hűtő

A Gorenje Retro Special széria feltűnő kétszínű elejével és hatalmas VW logójával igencsak hasonlít az eredeti négykerekű VW kempingbuszra, magába foglalva az ’50-es és ’60-as évek szabad szellemiségét, csakúgy, mint a jelen szofisztikált technológiáját. A hűtő instant egyedi stílust, szabadságot és kalandot ad hozzá bármely konyhához, miközben frissen, vitaminokkal tele tartja az ételt.

VW Hűtő

Az elérhető legmagasabb szintű energiahatékonysági besorolást (A+++) kapta az új különleges kiadás, amelynek kapacitása 260 liter, és IonAir és DynamiCooling étel megőrző technológiával. Stuart Benson, a Gorenje UK sales igazgatója hozzátette, „Mint az eredeti retro hűtőszekrény gyártója, nem is gondolhattunk volna jobb kiegészítésre termékünkhöz az ikonikus VW kempingbusznál, és izgatottan várjuk, hogy miként fognak alakulni ennek az egyedülálló darabnak az eladásai.”

VW Hűtő

Vintage babakék vagy bordó és pezsgő színkombinációkban kapható hűtő, a VW logóval és króm dekor részletekkel kiegészítve bármely otthon stílusos kiegészítője lehet, akárhol is parkoljon.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «