Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Riva 76 – a jachtok hérosza

2

Perszeusz, a görög mitológiában Zeusz fia és a kígyóhajú szörnyeteg, Medusza gyilkosa. Sőt az első igazi héroszok egyike. Na meg persze az új, Riva 76 „Perseo” szuperjacht névadója. És habár a 23 méter hosszú hajó nem az első „hős” a legendás olasz márkától, a Perseo vadonatúj formatervvel rendelkezik.

Olyan járművet akartunk tervezni, amely roppantul kiegyensúlyozott és harmonikus dizájnnal bír. Olyan tulajdonosok számára, akik szeretnék megtapasztalni a tengeri életet a maga nagyszerűségében – árulta el Mauro Micheli, az Officina Italiana Design alapítója.

Riva Perseo 76

Az elegáns és lágy vonalak jellemzőek az összes Riva jachtra, ám ezek most még dinamikusabbá váltak. Modern, bátor és karakán megjelenést akartunk elérni.

Riva Perseo 76

A hajó alsó szintjének több mint a felét a tulajdonosi lakosztály foglalja el. A nagy ablakoknak köszönhetően roppant világos és nyitott érzés uralja a teret. Ezen kívül két kisebb vendég kabin és a kapitány különbejáratú körlete található még itt lent.

A tágas és kifinomult belső tér mellett a Perseo természetesen a szabad ég alatt is megannyi lehetőséget és szocializációra alkalmas teret kínál. Vannak például napozásra alkalmas ágyikók, illetve kimondottan társalgásra szánt helye, sőt még egy nap étkezőasztal is.

A minimalista dizájnfilozófiával a Perseo olyan lett, mint egy üres vászon. Minden tulajdonos a saját igényeinek megfelelőre szabhatja.

Mauro Micheli elmondása alapján pont ez volt a cél. Olyan jacht készítése, ami sokféle embernek a tetszését el tudja nyerni. És ha a mitológiában Medusza egy pillantásával kővé tudta változtatni az embert, Perseo biztosan fel tudja olvasztani azt a követ – csupán annyival hogy elhalad mellette…

Riva Perseo 76

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «