Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

RM 69 – az erotikus Tourbillon

0

A Richard Mille erotikus órája, az RM 69 Erotic Tourbillon igazán feltűnő, szemet gyönyörködtető jelenség.

Mille szerint az óra megalkotásában az a vágy vezérelte, hogy a legtitkosabb vágyainkat is felfedje, ez bizony sikerült, és elég csak felhúznunk az ingujjunkat ahhoz, hogy erről a partnerünk is értesüljön. Az RM 69 Erotic Tourbillon pedig olyan üzeneteket küld nekünk, mint „őrülten szeretnélek megcirógatni”, „hadd csókoljalak meg ma éjjel”, vagy „arra vágyom, hogy felizgassam a mellbimbódat”.

 RM 69 Erotic Tourbillon, erotikus karóra

A vicces, pajzán üzenetek mellett az RM 69 Erotic Tourbillon egy igazán kivalló, minden földi jóval megáldott óra. A 69 órányi járástartalékkal rendelkező szerkezet tükröződésmentes zafírkristály üveget kapott. A Duoplan óraszerkezetet a Richard Mille és az AP Renaud & Papi munkáját dicséri.

 RM 69 Erotic Tourbillon, erotikus karóra

Az 50 milliméter átmérőjű óra tokja úgynevezett Grade 5 titán ötvözetből készült, ami 90 % titánból, 6 % alumíniumból és 4 % vanádiumból áll és nem csak, hogy nagyon jól ellenáll a mechanikai behatásoknak, de teljes mértékben bőrbarát is.
A különleges órából mindössze 30 darab fog készülni és bár az óra árát Richard Mille nem hozta nyilvánosságra az RM 69 Erotic Tourbillon exkluzivitását látva az ár valahol 1 millió dollár körül lehet.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «