Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Robog a Piaggio koffere

0

A feltehetően a Csillagok háborújából ismert BB-8 unokatestvérének is beillő Gita elnevezésű önjáró koffer a Piaggio legújabb szerzeménye. Legtöbbünknek a cég hallatán a Vespa robogó ugrik be, de most a cég úgy döntött, hogy egy olyan szerkezet megvalósításába fog, ami teljesen felszabadíthatja az emberek kezét a cipekedéstől.

Piaggio új találmánya, az önjáró koffer

A február 2-án bemutatott Gita a Piaggio Fast Forward fejlesztése alapján készült, a cég profiljában főleg a városi közlekedést megkönnyítendő megoldások szerepelnek.

Piaggio új találmánya, az önjáró koffer

A koffer számít a PFF legelső hivatalos termékének, amit a cég elmondása szerint ugyanakkora odafigyeléssel és szakértelemmel terveztek, mint ami egy autótól vagy motortól is elvárható.

Piaggio új találmánya, az önjáró koffer

A két oldalon található kerekeknek köszönhetően a kék gömböc bárhova el tud jutni, a belső tárolóban kényelmesen elférnek a legszükségesebb holmik, sebessége pedig a gyalogtempótól a kocogásig terjed.

Mindegyik kerék színváltó LED fényeket kapott, amivel sötétben jobban észrevehető a droid, a kis kör alakú kijelző pedig informál minket, ha túl alacsony az akkumulátor szintje, vagy éppen hány százalékon jár a töltési folyamat.

Piaggio új találmánya, az önjáró koffer

Fő funkciója az, hogy felszabadítson minket a cipekedéstől, így sokkal fontosabb feladatok elvégzésére is tudunk koncentrálni. A droid vagy hűséges kutyaként követ minket, vagy pedig önálló működésre is képes feltérképezett terepen.

Felhasználása azonban nem merül ki egyszerű hétköznapi tárgyak szállításában. Akár Morzsit is el tudja vinni sétálni, de kiváló megoldás lehet csomagküldés esetén is.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «