fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ronin 47

0

Az Uncrate a Roninnal társult, hogy egy egyedi, talpig fekete motort hozzon létre, amelyet egy japán legenda inspirált. Két teljesen megegyező limitált kiadású modellt adtak hozzá az Online Buying Guise exkluzív termékeihez.

Ronin 47

A motorok sziluettje egy szatén fekete kémény burkolat és az elülső és a hátsó főrugók, az elülső villatartók és az alvázak fekete festése alkotja.

Ronin 47
A projekt nevét a híres japán legendáról, A 47 Ronin bosszújáról kapta – a Ronin olyan szamurájt jelent, akinek nincs ura vagy mestere. A motorok egy 47 darabból álló széria részei, melyben teljesen fehér, nyers és vintage darabok is találhatók.

Ronin 47
A modell top sebessége 257 km/óra és 130 LE van a hátsó kerékben. Füst szürkét használtak a hátsó lámpát, az öntött öntvényeket fekete eloxált részek váltották fel a vintage versenymotorokból, a karmantyú végcseppeket átfestették feketére, és a teljes kipufogót fekete szalaggal vonták be. Végezetül az ülést fekete bőrrel vonta be Clint Wilkinson. Mindegyik motor 192 kilogramm, és 46 ezer amerikai dollár az ára – és az uncrate oldalán érhető el.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «