fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ruha űrturistáknak

0

Az Y3 bejelentette, hogy a Virgin Galactic-kal karöltve egy új űrfelszerelési projektbe vág bele, mellyel a céljuk az, hogy túlszárnyalják az űrrepülés eddig ismert határait és új utakat keressenek.

Az együttműködésük alapja, a közös elkötelezettség a dizájn és az innováció irányában, az új felszerelés pedig közelebb viszi az emberiséget ahhoz, hogy egyre többen lehessenek űrturisták.

Y3 szkafander

Az űrturista ruha és bakancs prototípusát az új-mexikói Spaceport America-ban mutatták be. Az Y-3 tervezőcsapata Lawrence Midwood vezetésével párosította az Adidas technikai szaktudását az Y-3 irányadó stílusérzékével.

Y3 szkafander

A rendkívül fejlett anyaghasználat és a speciális technikának köszönhetően elérték, hogy ezek a ruhák tényleg tökéletesen passzoljanak, kényelmesek és minőségiek legyenek.

Y3 szkafander

Számos teszt és kísérlet után, melyeket a Galactic Pilot Hadtestnél végeztek, ezek az egyenruhákat úgy tervezték, hogy tökéletesen alkalmazkodjon a pilóta természetes ülő pozíciójához. A kulcs az anyag technikában rejlik, hisz a ruha nomex meta aramidból készült egy 3D-ben tervezett minta alapján.

Y3 szkafander

A speciálisan kifejlesztett bakancs bőrből és nomexből készül. A talpa egy része traxionból, a sarka adiPRENTE anyagból van. Miután a tesztruhák megértek a sorozatgyártásra, hamarosan a pilóták is kipróbálhatják őket élesben.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «