fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Rum Bumm

0

A rum reneszánszát éli. A rövidital története az ősi Kínában kezdődött, hiszen innen származik a cukornád, amely az ital fő alapanyaga. Innen Pápua Új-Guinea felé vette útját, majd eljutott a Karib-térségig.

Bumbu-XO

Manapság a rum már mindenhol megtalálható és egyre többen foglalkoznak finomításával. Amerikában pedig elkezdett feléledni egy hagyomány, amelynek köszönhetően a különleges Bumbu XO is megszületett.

Bumbu-XO

Ne hagyd, hogy a furcsa név megtévesszen. Az eredeti Bumbu újraéledése ez az ital (egyébként ez egy Indonéz eredetű szó, amely fűszerkeveréket jelent). A XO egy nagyon különleges rum, amelyet barbadosi alapanyagokból állítanak össze. Az XO név arra utal, hogy ez a rum több régi, akár 18 éves rum keveréke, amelyeket bourbonös, majd spanyol sherrys hordókban érleltek. Az eredmény a Bumbu XO. Ez a 45 dolláros ital robusztusabb, mint az Original Bumbu, nem túl édes, mégis érződik rajta a tölgyfa és vanília, naranccsal, fűszerekkel és kávéval keveredve.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «