fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Runcible – a világ első kör alakú okostelefonja

0

Egy kis san franciscoi start up cég a Monohm egy különleges kör alakú okostelefont mutatott be, ami talán igazi sikerre van ítélve.

A Runcible kör alakú és körülbelül akkora, mint egy nagy zsebóra. És csak egy SIM kártya kell bele, hogy a zsebóra és egy iránytű kombinációjaként is működő eszközzel számtalan trükköt tudjunk véghezvinni. A Runcible hátlapjánál is rengeteg választási lehetőség áll előttünk, így réz, ón, fa, műanyag, vagy akár kerámia hátlappal is választhatjuk a szerkezetet.

Runcible okostelefon

A külsejében kicsit a Viktoriánus kort idéző eszköz a Firefox OS operációs rendszerével működik. A hátlapján kamerát tartalmazó telefonunkat pedig akár még a nyakunkba is akaszthatjuk és azt egy Bluetooth fülhallgató segítségével használhatjuk.

Runcible okostelefon

Az okostelefonunkon kiválaszthatunk például 12 nevet, akik mindig elérhetnek bennünket, míg a többi hívás bizonyos helyzetekben a hangpostánkra kerülnek.

Runcible okostelefon

A Runcible ráadásul diszkrét is, így nem fog minden alkalommal értesíteni bennünket, amikor valami történik a Twitteren, vagy a Facebookon, de akkor már jelez, ha jelentős aktivitás figyelhető meg ezeken a közösségi média felületeken.
A Runcible még a GPS-t is kreatívan használja, így nem mindig a legrövidebb, hanem inkább a legszebb úton juttat el bennünket a kitűzött célállomásra.

A gyártó szerint ráadásul nem is lesz túlzottan drága, a készülék indulóára kiviteltől függően 600 dollár körül lesz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «