fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Salt Yacht

0

Lujac Desautel az ikonikus Glass koncepció jacht megálmodója egy újabb látványos hajó tanulmánnyal jelentkezett a Salt Yachttal.

A gyönyörű 55 méteres jacht dizájnja teljes mértékben funkcionális. Az elegáns, energikus, folyékony vonalak mögött egy nagyon jól kihasználható hajó rejtőzik.

Salt Yacht

Az open space dizájn rugalmasságot kínál, és egyúttal egy könnyed életstílust enged meg az utasai számára. A vízhez vezető lépcsősor, az üvegborítású oldalfalak, a két árboc közötti hatalmas élettér nem csak, hogy jól néznek ki, de igazán kellemessé is teszik a tengeren töltött időt.

A négy részre tagolható hajótestben a tulajdonos impozáns hálószobája mellett még két VIP kabint alakítottak ki, de ezeken kívül még két 2 ágyas és 5 kisebb „szoba” is.

Salt Yacht fedélzete

A hajón a legénységnek sem kell nagyon szorongania, a kapitány kabinja mellett ugyanis 4 kétágyas szolgálati háló áll a személyzet rendelkezésére.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «