Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Samsung az IFA-n mutatta be prémium TV-családja új tagjait

0

A Samsung Electronics az IFA 2017 kiállításon mutatta be 55 és 65 colos sík képernyős QLED TV modelljét, a Q8F-et.

Samsung Q8C

A Q8F a korábban már bemutatott Q8C termékcsalád sík képernyős változata. A Samsung arra törekszik, hogy megszilárdítsa vezető szerepét a globális televíziós piacon, ezért Európa-szerte bővíti QLED TV kínálatát.

„Az európai felhasználók körében a sík képernyős, közepes méretű televíziók rendkívül keresettek. Büszkén mutatjuk be a Q8 széria sík modelljét, amelyet ez a növekvő igény hívott életre – mondta el Sang-ho Cho, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – A kibővült QLED TV termékcsalád a felhasználók életstílusát követi, innovatív technológiájának, bámulatos dizájnjának köszönhetően új lehetőség a televíziózás piacán.”

Samsung Q8C

A Q8F modellekkel a Samsung 2017-es QLED TV termékcsaládja 14 készülékre bővült. A Q9, Q8 és Q7 QLED TV modellekkel jelenleg a Samsung kínálja a legátfogóbb TV portfóliót a prémium szegmensben: a 49 és 88 col közötti képátlójú készülékek közül nyolc sík, hat pedig ívelt kijelzővel érhető el. A Q8F modellek az első sík képernyős készülékek a Samsung Q8 QLED TV termékcsaládjában.
A fémötvözetű Quantum dot technológiának köszönhetően a Samsung QLED TV-i kínálják a legprecízebb színhűséget a jelenetek fényerejétől függetlenül. Ezt a piacon egyedülálló jellemzőt a Németországban működő, világszínvonalú tesztelő és hitelesítő szervezet, a VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker) „100 százalékos színgazdagság” tanúsítvánnyal ismerte el.
A QLED televízió „észrevétlen csatlakozás” kábele egy mindössze 1,8 mm átmérőjű optikai kábel, ami megszünteti a folyton összegubancolódó vezetékek problémáját, a tökéletesen illeszkedő falikonzol pedig lehetővé teszi, hogy a televízió hézagok nélkül a falhoz simuljon, és bármilyen helyre tökéletesen illeszkedjen.

 

 

 

 

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «