Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

San Francisco legmenőbb csokigyára

0

Új otthonba költözött a Dandelion kézműves csokiház. A Dandelion Chocolate-ről már csak azt mondják, hogy nem is érdemes odamenni, mert állandóan tele van a bolt.

DandelionChocolate

A Dandelion most viszont egy új, 2600 négyzetméteres üzletbe költözik, ahol kávézó, csokiszalon és csokigyár is helyet kap majd. A Dandelion hobbiként született meg még 2010-ben, majd három évvel később az alapítók, Todd Masonis és Cameron Ring megnyitották az első boltot.

DandelionChocolate

A Dandelion csokoládéjának kakaótartalma legalább 70%, és csupán kakaót és cukrot tartalmaz, semmilyen mesterséges anyagot. Az alapanyagot harminc országból szerzik be, köztük Costa Ricáról, Ecuadorból, Sierra Leonéból és Indiából.
Természetesen másféle édességeket és csokistejet is árulnak. A kávézóban reggelit is fognak kínálni, a szalon pedig a délutáni nassolás és jégkrémkóstolás helyszíne lesz. Itt péksüteményeket, forró csokit és egy nyolcfogásos, Treeto Bar névre keresztelt kakaóélményt is vásárolhatsz. A kávézó és a szalon a Bloom nevet viseli.

DandelionChocolate
A Dandelion 2.0 San Franciscóban, a 16. utcán található, ugyanott, ahol a Mission is működött korábban. Az üzlet ugyan tulajdonképpen egy gyár, de azért rengeteg luxus várja majd a vendégeket. A Dandelion Los Angelesben, Japánban és Tajvanon is nyitott üzleteket.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «