Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A sas, ami úszik

0

Az öt fedélzetes Ganimede koncepciót, melyet a Fincantieri a Fort Lauderdale International Boat Show-n leplezte le, nevét egy fiatal fiúról kapta, akit Zeusz elrabolt, hogy sasként pózolva bort szolgáljon fel az Olümposzon.

A HotLab által tervezett, 371 láb hosszú Ganimede

A legenda szerint Ganümédész volt a legszebb halandó, és kérdés nélkül a megfelelő inspirációként szolgált a milánói HotLab tervezői számára, akik úgy alakították ki a hajó elejét, hogy profilban egy sas fejére hasonlítson. De sokkal több ez, mint egy stilizált szuperjacht.
A Ganimede lenyűgöző 371 láb hosszú és 51 láb széles teste rengeteg teret biztosít a HotLab számára, amivel dolgozhat, és nem voltak szégyenlősök, hogy maximálisan kihasználják.

A HotLab által tervezett, 371 láb hosszú Ganimede

A parti fedélzet több mint 65 láb hosszú, és az olasz kertek stílusában lett kialakítva, egy központi medencével, vízeséssel és társalgókkal. Egy art deco stílusú csigalépcsővel kapcsolódik a főfedélzethez. További négy lépcsőzetes fedélzet vezet a tető felé, mely egy nagy hatalmas részbe torkollik a taton, középen belső szalonokkal és dísztermekkel, valamint külső részekkel. A foredeck lesz hiteles helideck.

A HotLab által tervezett, 371 láb hosszú Ganimede
A tulajdonos lakosztálya tökéletes lenne egy görög istennek is, elfoglalja a jacht teljes első részét, hátrafelé pedig egy hatalmas teraszban ér véget. Padlótól a plafonig érő ablakokkal a tulaj privát társalgója rendkívüli látványt nyújt a tengerre. A fejedelmi háló legnagyobb előnye, hogy rendkívül világos, míg a fürdőszobát márvánnyal és fával öltöztették fel.

A HotLab által tervezett, 371 láb hosszú Ganimede
A HotLab képes volt maximalizálni az eleganciát, miközben minimalizálták az öncélú gazdagságot. A látványtervek alapján egy nagy, de nem túlcsorduló belső teret lehet elképzelni, stílusosan elrendezve, ami passzol a hajó hosszához. A tulajdonos lakosztálya mellett még hat szoba áll rendelkezésre, ahol 10 vendég fér el kényelmesen. A jachton emellett 31 fő személyzetnek számára van hely a 20 legénységi kabinban.
A Fincantieri előrejelzése alapján a Ganimede csúcssebessége 19 csomó lesz, és 14 csomó mellett 5,500 tengeri mérföldet tud majd megtenni. A jacht képes lesz egy 35 láb hosszú kirakóhajó és más vízi játékszerek szállítására.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «