Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Sci-fi éjszakai bárok és barlangéttermek az idei Frame Design Award-on

0

A Frame Design Award-ot tavaly adták át először, a díj célja az extrém belsőépítészeti megoldások megjutalmazása. Közel 900 pályázatot értékeltek 30 különböző kategóriában.

Frame Design Award

A díjazottak között olyan projektek is vannak, mint egy sci-fi hangulatú nightclub Kínában, vagy éppen a Japánban található étterem, ami egy barlang belsejében került kialakításra.

Frame Design Award
A pályázók nem csak étterem vagy bár kategóriában indulhattak, hiszen többek között vannak iroda, illetve kiállítóterem kategóriák is. A zsűri díjazza továbbá az innovatív technológiai megoldásokat is, illetve a különleges színek és világítástechnika használatát is.

 

A díjazottak között olyan projektek is találhatóak, ahol óriási LED panelekből készítették el a padlót, vagy éppen egy 40 000 tükörből álló kiállítóterem is helyezést ért el. Díjazták továbbá egy kézzel készült textilfelületekkel borított előadóterem alkotócsapatát is.

Frame Design Award

Frame Design Award

Frame Design Award

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «