fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Se77antasette – a Benetti szuperyacht koncepciója

0

A Benetti, a világ legnagyobb szuperjacht gyártója az idei Monaco Yacht Show-n rukkolt elő új koncepciójával, a Se77antasette névre keresztelt monstrummal.

Benetti Se77antasette

Az olasz gyártó 1873 óta létezik, elismert név a szakmában, és a csaknem 30 szuperjachttal a háta mögött nem túlzás azt állítani, hogy a világ legnagyobb jacht gyártója. Eddig inkább a hagyományos design-t preferálták, de idén egy meglepő modern formavilágú hajót alkottak.

Benetti Se77antasette
A Benetti összeállt egy elismert fiatal építésszel, Fernando Romero-val, és a közös munkájuk eredménye a Se77antasette.
A Benetti és Romero által tervezett luxusyachton dominálnak a gyönyörű üvegfelületek, és szellős teraszokból sincs hiány a fedélzeten. A 253 lábas csoda Romero első saját maga által tervezett hajója, hiszen eddig csak az építőiparban alkotott.

Benetti Se77antasette
Az óriási jachtban megtalálható minden luxus, a meglepő formavilág ugyanakkor összhangban van a hajó minden szegletével, a burkolatok színei is harmonikusak. A hajón van helikopterleszállóhely, festménygaléria, obszervatórium és úszómedence is.

Benetti Se77antasette
A Se77antasettében speciális légkeringetési rendszer gondoskodik a mindig friss levegőről. Ez is az utasok kényelmét szolgálja, miközben arra is törekedtek a Benettivel, hogy egy üzemanyagtakarékos és hatékony hajót alkossanak.

Benetti Se77antasette
A belső tér Romero szerint olyan, akárcsak egy méhsejtrács szerkezete. A mérnökök 3 éven át dolgoztak, hogy ezt a fantasztikus hajót létrehozzák.

Benetti Se77antasette
A szalonban a belmagasság közel 20 láb magas, hasonlóval hajón még nem igazán találkoztunk. A fedélzeten óriási medencében úszkálva gyönyörködhetünk a panorámában, míg a wellnessben edzőterem, jakuzzi és szauna szolgálja a pihenésünket.

Benetti Se77antasette
Az alkotók szerint, ha találnak egy potenciális vevőt, akár már holnap elkezdhetik a munkát, hiszen a mérnökök befejezték a tervezési fázist. Romero elmondása szerint a Benetti talán az egyetlen gyártó, akinek van rá forrása és elegendő helye is megépíteni egy ekkora jachtot.

Benetti Se77antasette

A hajógyártó vállalat mérnökei annyira élvezték a közös munkát Romeroval, hogy minden bizonnyal nem ez az utolsó koprodukciója a párosnak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «