Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

SF-01 az igazi street fighter sportkocsi

0

A nemrég a világ első 3D nyomtatóval előállított autójával jelentkező Local Motors egy sportkocsi dizájnpályázatot is útjára indított, ahol az ideális városi sportautó megalkotása volt a cél.

A több mint 200 beérkező pályázat közül pedig a Phoenixi cég a különleges autóról ismert dizájner Greg Thompson SF-01-esét hirdette ki győztesnek.
A pályázat célja az igazi Need for Speed városi versenyautó megalkotása volt, ami a mellett, hogy a teljesítményével alkalmas egy kis örömautózásra, ugyanakkor mégis megfizethető áru.

SF-01 Street Fighter

További fontos kritérium volt, hogy az autó könnyített vázszerkezetének nem csak a versenypályán, de a mindennapi ingázásban is meg kell állnia a helyét. .
Az SF-01-es erős és könnyű acél csőváza pedig minden tekintetben megfelel az elvárásoknak. Az autó innovatív szerkezetébe 4, 6 és 8 hengeres motorok is beépíthetők, míg a hosszú tengelytávnak köszönhetően orrmotoros, vagy középmotoros kialakításra is lehetőség van. Az alacsony orr rész jobb aerodinamikát és stabilitást is jelent, míg a cserélhető motorháztető révén a tulajdonos szabadon választhat a 4, a 6 és a 8 hengeres elrendezés között.

SF-01 Street Fighter

A komolyabb csomagtérrel, és a hátsó kerekek felett két kisebb tároló rekesszel is felszerelt autó minden egyes karosszéria eleme egyszerű sajtolásos módszerrel előállítható. Az SF-01 Street Fighter minden alkatrészét úgy tervezték, hogy az könnyen gyártható legyen, ezért azon sok máshonnan átvett, nagy sorozatban készülő alkatrész is megtalálható.

SF-01 Street Fighter

Az autón a Hella Bi Xenon fényszóróit használták, míg a hátsó lámpák a Dodge Dart-ról érkeztek, az irányjelzők pedig szabvány LED-es sportmotor irányjelzők. SF-01 Street Fighter így minden szempontból alkalmas az utcai közlekedésre. Te csapatnál vele egyet?

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «