A show vitorlás királynője

0

Seatius a Southern’s Wind SW96 szériájának utolsó nevezője, amely a show vitorlás királynője.

Southern’s Wind SW96

A külső dizájn és a mérnöki munkákért az annapoliszi FarrYacht Design, míg az enteriőrért az olasz Nauta Design volt felelős a 96 láb hosszú vitorlás jachtnál. Az első útja Dél-Afrikából Cannes-ba vezetett, hogy bemutatkozzon a világ előtt. A tulajdonos egy gyors hajót szeretett volna, amelyen „kényelmesen” vitorlázhatja körbe a világot, ellentétben a „testvérhajójával”, a Sorceress-szel, amit tavaly mutattak be, és kifejezetten versenyekre tervezték.

Southern’s Wind SW96

A fedélzet elrendezést a Nauta kényelmesre és biztonságosra tervezte, és két pilótafülkét foglal magába – egy a tat hátuljában kormányvezérléssel, míg az elöl lévő az utasoknak lett kialakítva, hogy a legjobb kilátást élvezhessék a hajóról. A jachton két napozórész van, melyeket egy központi átjáró választ el, így a vendégeknek nem kell át mászniuk a társalgók felett. Az enteriőr része három kabin –kettő nagy a vendégeknek és egy még nagyobb a tulajdonosoknak – a hosszú hajóutakra. Seatius Cannes-ban regényes megjelenésével hódított.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «