Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Síelés kilátással

0

A Songhua Lake Resort Kína egy kevésbé ismert arcát mutatja be: a természetes szépség uralkodik itt, és nemrég az ember is kiegészítette a festői hegyeit. A Stage of Forest egy sípálya tetején ül mongol tölgyerdőtől övezve, ahonnan fantasztikus látvány nyílik a hatalmas hegyvidékre.

Stage of Forest sípálya

A kilátóból fantasztikus látvány nyílik a hatalmas hegyvidékre

A projekt tervezője a pekingi META-project volt, és célja, hogy beleolvadjon a tájba. A beton alapú és cédrusfa oldalú kilátó színei tökéletesen passzolnak a hegyoldalhoz, az ezüst színárnyalatú zsindelyek pedig szinte csillognak a napfényben.

Stage of Forest sípálya
A kilátóba belépve egy sötétített lépcsőházban találod magad, ahova a fény csak a fenti térből szűrődik be. Ahogy felfelé haladsz egy szűk lépcsősor vezet fel, ahonnan a hóval borított hegyek és a fagyott tó tárul a szemünk elé.

 

A széles panorámaablakok kivágnak egy darabot az épület elterülő tájból, és a súlytalanság és repülés érzetét adják. A kilátó cédrusfa padlója és fala természetes formákat hoz létre.

Stage of Forest sípálya
A tervezők azt mondják, hogy szerettek volna kapcsolatot teremteni a látogatók és a táj, a környező természet között. Ez a cél áll a különböző keretezett kilátások mögött, és ez motiválta az épület egyedi háromszög formáját, amely a lehulló falevélhez akar hasonlítani.

Stage of Forest sípálya

A legtöbb ember építette szerkezetet a szimmetria jellemzi, a kilátó ezzel szemben úgy lett megtervezve, hogy különböző benyomásokat és érzéseket keltsen. A síelők betérnek ide pihenni, jutalmuk pedig az épületben található játékos struktúrák és a lélegzetelállító kilátás.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «