Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

ŠKODA VISION X – újabb terepes a Škodától

0

Sportos, kompakt, telve fejlett technikákkal: így fest a jövő ŠKODA nagyvárosi crossover (Urban Crossover) modellje.

 

ŠKODA VISION X

„Érzelmekben gazdag formavilág, korszerű hajtástechnika és teljeskörű hálózati kapcsolatok – SKODA VISION X tanulmányunk a modern nagyvárosi crossover-modellről alkotott víziónkat testesíti meg” – mondta Bernhard Maier, a ŠKODA igazgatótanácsának elnöke, majd így folytatta: „A külső dizájn konkrét kitekintést kínál nagysikerű SUV-családunk harmadik tagjára, amellyel a jövőben még több ügyfelet nyerhetünk meg a ŠKODA számára.”

ŠKODA VISION X

A SKODA VISION X már az első pillantásra a nagy hagyományokra visszatekintő cseh márka új modelljeként azonosítható. Az új nagyvárosi crossover (Urban Crossover) újabb következetes lépés a ŠKODA AUTO SUV-stratégiájának útján.
A SKODA VISION X az agilitás, a sokoldalúság és az élvezetes vezetés megtestesítője, nagyvárosi környezetben és terepen egyaránt. Kompakt külső és belső méreteivel, illetve fejlett infotainment-megoldásaival harmonikusan illeszkedik az aktív vásárlói célcsoportok modern életstílusához.

ŠKODA VISION X
Kirándulások a szabadba és a legkülönfélébb sportok – e környezetben érvényesülnek a legjobban a tanulmánymodell fő erényei. A koncepció ezzel a márka azon jövőbeni modelljére kínál kitekintést, amely a ŠKODA KODIAQ és a ŠKODA KAROQ nagysikerű piaci bevezetését követően folytatja a ŠKODA SUV-offenzíváját, fejlett nagyvárosi crossover (Urban Crossover) modellként alulról téve teljessé a márka SUV-családját.

ŠKODA VISION X
A ŠKODA VISION X kifejezetten hosszútávon fenntartható hajtáskoncepciója, amely a földgáz- (CNG) és benzinüzem, illetve az elektromos hajtás kombinációjával közvetlen gázadási reakciókkal és agilis menettulajdonságokkal szolgál, illetve kilométerenként kevesebb, mint 90 gramm szén-dioxid-kibocsátást kínál.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «